Ce este Baby Shower

Baby Shower este o petrecere organizată de către viitoare mămică, înainte de venirea pe lume a copilului. De obicei acest gen de petrecere se organizează în ultimul trimestru de sarcină și nu implică dans sau băuturi alcoolice pentru că participă și alte femei însărcinate. Evenimentul se adresează persoanelor apropiate, dar s-a observat că există viitoare mămici care preferă zeci de invitați. Se discută în general pe teme de nou născuți, iar participanții vin cu sfaturi și sugestii pentru viitoarea mamă.

Evenimentul se organizează la restaurant, iar decorul este unul adecvat, iar participanții oferă cadouri pentru viitorul copil. Viitoarea mamă face o listă cu ce obiecte are nevoie pentru copil, iar prietenii și-au ales de pe această listă ce anume să îi ofere. Dacă nu le-a spus invitaților sexul micuțului, acest lucru va fi făcut public la Baby Shower.

Baby Shower este un concept relativ recent, dar oferirea de cadouri pentru viitorii părinți are o tradiție de mii de ani. Grecii antici și egiptenii au organizat diverse ritualuri pentru a sărbători venirea pe lume a unui copil și erau oferite daruri și urări de bine.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

FII LA CURENT CU ULTIMELE INFORMAȚII DESTINATE PĂRINȚILOR, COPIILOR ȘI BUNICILOR!

ACCESEAZĂ MATERIALELE NOASTRE DIRECT DIN ADRESA TA DE E-MAIL!

PUBLICITATE

ULTIMELE ARTICOLE

Stiri Pentru Mamici Si Pitici
Translate »