Cadouri Pentru BebelușiBaby ShowerTematici pentru Baby-Shower

Tematici pentru Baby-Shower

Petrecerea de Baby Shower este un eveniment așteptat în viața viitoarei mame. De aceea, pentru reușita acesteia, se aleg diverse tematici. Ele sunt desigur, în funcție de sexul copilului, dacă acesta este cunoscut, sau sunt cu caracter general.

Dacă bebelușul va fi băiat, de cele mai multe ori tematica este cu un super erou masculin din filme: Batman, Spiderman, Iron Man etc. S-a constatat că este preferată cea a micului prinț, sau uneori, Mickey Mouse. Se poate alege o tematică mai comună, cum ar fi a dinozaurilor, sau una a mașinilor, întreaga locație fiind decorată cu imagini și postere în miniatură. În ultima perioadă s-a recurs la decoruri 3 D, cu proiectoare speciale atunci când Baby Shower are loc în aer liber.

Bacă bebelușul va fi fată, atunci tematicile vor fi diferite. În unele cazuri, se va alege tematica prințesă, în alte cazuri mica sirenă, Minnie etc. Viitorii părinți pot alege și alte tematici pentru Baby Shower.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

FII LA CURENT CU ULTIMELE INFORMAȚII DESTINATE PĂRINȚILOR, COPIILOR ȘI BUNICILOR!

ACCESEAZĂ MATERIALELE NOASTRE DIRECT DIN ADRESA TA DE E-MAIL!

PUBLICITATE

ULTIMELE ARTICOLE

Stiri Pentru Mamici Si Pitici
Translate »