BebeAccesorii Pentru BebelușiCum alegem un marsupiu pentru bebeluș

Cum alegem un marsupiu pentru bebeluș

Marsupiul a devenit un accesoriu obișnuit pentru tinerele familii. Dar, cum aleg ei cel mai bun marsupiu pentru bebeluș?

Marsupiul a devenit un accesoriu la modă pentru copii. Important este pentru un marsupiu, susținerea coloanei vertebrale a bebelușului. Medicii spun că în cazul în care copilul a fost diagnosticat cu displazie de șold, marsupiul nu este recomandat. În cazul unui copil sănătos, este indicat alegerea unui marsupiu ergonomic, care să-i permită susținerea corectă a șoldurilor copilului și va menține bebelușul într-o poziție de formă M.

Nu toate modelele de marsupiu sunt recomandate pentru nou-născuți. Copii mai mici se poartă în general cu picioarele ghemuite în marsupiu. Pe măsură ce cresc, picioarele lor vor fi repoziționate prin găurile destinate picioarelor sau lateralele produsului. Producătorii recomandă marsupiu cu structură moale deoarece el oferă mai multă susținere ergonomică pentru purtător și bebeluș.

Articolul precedent
Articolul următor
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

FII LA CURENT CU ULTIMELE INFORMAȚII DESTINATE PĂRINȚILOR, COPIILOR ȘI BUNICILOR!

ACCESEAZĂ MATERIALELE NOASTRE DIRECT DIN ADRESA TA DE E-MAIL!

PUBLICITATE

ULTIMELE ARTICOLE

Stiri Pentru Mamici Si Pitici
Translate »