EducațieCreșăAvantajele unei creșe private

Avantajele unei creșe private

Pentru părinții care doresc să apeleze la creșă, există două opțiuni: creșa de stat și creșa privată. În ultimii ani, sistemul educațional privat la toate nivelele a cunoscut o amplă dezvoltare în România. Pentru că vorbim despre creșe, trebuie să știm că numeroase creșe private oferă condiții foarte bune pentru micuți, cu condiția, evident, ca părinții să își permită financiar acoperirea tuturor costurilor.

Dar la mijloc nu este vorba doar despre bani. Creșa privată are o mai mare flexibilitate față de una de stat. Pot fi acceptați copii foarte mici, cărora li se acordă toată atenția. Există flexibilitatea programului iar dotările nu sunt supuse restricțiilor bugetare. Fiecare unitate de învățământ de acest tip trebuie să investească tot timpul pentru a fi atractivă pe o piață concurențială. Cei care beneficiază sunt, în mod cert, copilașii. Dar și părinții acestora, care tratează banii cheltuiți pentru creșă ca pe o investiție cu beneficii pe termen lung pentru copilul  lor.

Există, deci, suficiente argumente pentru a lua în calcul soluția unei creșe private, dacă situația financiară a părinților le permite o astfel de opțiune.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

FII LA CURENT CU ULTIMELE INFORMAȚII DESTINATE PĂRINȚILOR, COPIILOR ȘI BUNICILOR!

ACCESEAZĂ MATERIALELE NOASTRE DIRECT DIN ADRESA TA DE E-MAIL!

PUBLICITATE

ULTIMELE ARTICOLE

Stiri Pentru Mamici Si Pitici
Translate »