Primul an de ViațăNutrițieCând se introduce carnea în meniul bebelușilor

Când se introduce carnea în meniul bebelușilor

Mamele se întreabă adesea când pot introduce carnea în meniul bebelușilor. Există nutriționiști care spun că primul aliment introdus la diversificare ar putea fi carnea. Este vorba despre carnea de pui, sau carnea de vacă. Aceasta se fierbe bine și apoi se mixează în blender, să fie foarte bine tocată. Carnea de pește poate fi introdusă în meniul bebelușilor după vârsta de șase luni (pește alb). În schimb carnea de porc, carnea de gâscă, carnea de rață, sau cea de vânat este recomandabil să se introducă în meniul bebelușilor după ce aceștia au împlinit doi ani de zile. În schimb, carnea procesată, adică mezelurile nu sunt recomandate până la vârsta de un an de zile. În această categorie se încadrează și crenvurștii, atât cei de pui, cât și cei de porc.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

FII LA CURENT CU ULTIMELE INFORMAȚII DESTINATE PĂRINȚILOR, COPIILOR ȘI BUNICILOR!

ACCESEAZĂ MATERIALELE NOASTRE DIRECT DIN ADRESA TA DE E-MAIL!

PUBLICITATE

ULTIMELE ARTICOLE

Stiri Pentru Mamici Si Pitici
Translate »